Vi trenger energimontører

Montør med kabelskap

NØK Nett sitt konsesjonsområde starter litt nord for den store blanke elgen i Østerdalen og helt opp til Trøndelagsgrensa i nord.
Her skal det strekkes og graves strømnett i alle retninger de neste årene, så vi trenger flere energimontører.

Strømnettet vårt krysser alt fra djupe skoger til kvite vidder så det blir en veldig variert arbeidshverdag, med muligheten til å samarbeide med noen av de hyggeligste montørene i Nord-Østerdalen!
Vi har også noen av de beste kontorfolka som er å oppdrive, som tar deg med på råd når problemer skal løses og passer på at du har alt du trenger.
Hvis du liker litt action ute både i styggvær og finvær, mens andre sitter inne og fyrer i ovnen, så er det også ledig plass på vaktlista.

Arbeidsoppgaver

NØK er ikke større enn at alle må kunne litt om alt.
Så du må forvente å bli tildelt alle mulige arbeidsoppgaver fra LS t.o.m. 24kV dvs. alt fra bas-jobb på nybygging, til helt vanlig drift og vedlikehold.
Vi er skikkelig strenge på sikkerhet, så det må tas seriøst fra første arbeidsdag.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker oss helst montører med fagbrev, men flinke arbeidsfolk som vil skaffe seg fagbrev blir også vurdert.

Billappen må du ha, ettersom det tar 3-4 timer å kjøre på tvers av dekningsområdet vårt. (realt hvis du har hengerlappen også, så du får med deg en scooter eller ATV).

Har du lyst til å bli med på laget og er vant til å ta i et tak, send en søknad til odd-erik.hilton@nok.no eller ring Odd Erik Hilton for en prat på tlf 95230119.